Vacature
‘Zelfstandig werkend kok’

     Taken en verantwoordelijkheden

    Als keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor de hygiëne in de keuken, de kwaliteit van het eten waar je mee werkt, snelheid en de voorbereidingen die getroffen moeten worden in de keuken. 

    Natuurlijk sta je er nooit alleen voor, samen met je collega’s ondersteun je elkaar waar nodig. Snel schakelen is in drukke periodes erg belangrijk dus je bent ook vaak aangewezen op je eigen zelfstandigheid.

    Kwalificaties en vaardigheden

    Soort dienstverband: voltijd

    Horeca ervaring is een pré.

    Heb jij een passie voor koken en ben jij:

    • Zelfstandig;
    • Stressbestendig;
    • Betrouwbaar;
    • Collegiaal;
    • Zelfverzekerd.

    Herken jij jezelf hierin? 

    Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie op info@restaurantgaia.nl
    Zodra wij weten of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek krijg je hiervan bericht.